شما بایوس رو اپدیت کنید . من راه حل های رو چند مرحله ای گفتم . باید تست بشه . باید قدم به قدم جلو رفت . شما با یک برند دیگه تست بگیرید حتما البته بعد از اون مراحل که عرض کردم
سلام مجدد امروز من تماس گرفتم با جایی که پی سی رو داده بودم بهشون ... به یک موردی اشاره کردن ... گفتن که قطعات شما هیچ مشکلی نداره ... و مشکلی که شما نمی تونید متناسب با مانیتورتون یعنی (1920 در 1600) تصویر بگیرید توی ویندوز و تصویرتون (1920 در 1080) هست اینه که مانیتور شما نسل 4k نیست و کلا تکنولوژی پشتیبانی کامل از این گرافیک رو در ویندوز نداره ... و مثلا اگر توی یک بازی برید می تونید اونجا تصویر 1920 در 1600 رو بگیرید ... اما توی ویندوز نه ... و در کل شما می تونید یک مانیتور یک ملیونی حدودا خریداری کنید که اینو ساپورت کنه ... (مانیتور من 21 و نیم اینچ الجی هست ماله 3 سال پیش)

در مورد GPU-Z هم گفتن که دوتا بایوس توی گرافیک هست یک اولیه یک ثانویه ... که اولیه برای لود خود ویندوزه ... که خب توی GPU-z اون بایوس اولیه رو نشون میده اما نمی دونم توی کجا رو گفتن یادم نیست اسمشو (که توی خود ویندوز هم هست) میریم اونجا بایوس اصلیه رو لود میکنه و مشخصات دقیق کارت گرافیک رو نشون میده ....

شما نظرتون در مورد این موارد که عرض کردم چی هست ؟