سلام مجدد امروز من تماس گرفتم با جایی که پی سی رو داده بودم بهشون ... به یک موردی اشاره کردن ... گفتن که قطعات شما هیچ مشکلی نداره ... و مشکلی که شما نمی تونید متناسب با مانیتورتون یعنی (1920 در 1600) تصویر بگیرید توی ویندوز و تصویرتون (1920 در 1080) هست اینه که مانیتور شما نسل 4k نیست و کلا تکنولوژی پشتیبانی کامل از این گرافیک رو در ویندوز نداره ... و مثلا اگر توی یک بازی برید می تونید اونجا تصویر 1920 در 1600 رو بگیرید ... اما توی ویندوز نه ... و در کل شما می تونید یک مانیتور یک ملیونی حدودا خریداری کنید که اینو ساپورت کنه ... (مانیتور من 21 و نیم اینچ الجی هست ماله 3 سال پیش)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد GPU-Z هم گفتن که دوتا بایوس توی گرافیک هست یک اولیه یک ثانویه ... که اولیه برای لود خود ویندوزه ... که خب توی GPU-z اون بایوس اولیه رو نشون میده اما نمی دونم توی کجا رو گفتن یادم نیست اسمشو (که توی خود ویندوز هم هست) میریم اونجا بایوس اصلیه رو لود میکنه و مشخصات دقیق کارت گرافیک رو نشون میده ....
شما نظرتون در مورد این موارد که عرض کردم چی هست ؟
Bookmarks